fbpx

Σεμινάριο SEO στο WordPress

Uncategorized | Μαρ 16 | 2021 | No Comment

Σεμινάριο SEO στο WordPress

Το σεμινάριο SEO στο WordPress αποτελεί μια εκπαίδευση που έχει σαν στόχο να αποκτήσετε τις γνώσεις στο Search Engine Optimization, και στην συνέχεια να έχετε τις δεξιότητες να διαμορφώνετε μόνοι σας το SEO στις σελίδες του WordPress site σας. Έχετε site σε wordpress και δεν γνωρίζετε πως να αξιοποιήσετε την προώθηση του; Αυτή η εκπαίδευση απευθύνεται σε σας που μπορεί να μην γνωρίζετε πως να προωθήσετε το WordPress site σας.

Τι περιλαμβάνει το Σεμινάριο;

Το σεμινάριο Seo στο Wordpres αποτελείται από 2 βασικές ενότητες.

1η ενότητα: κατανόηση του τι είναι το SEO και πως λειτουργεί η Google

Ο σκοπός του να κάνουμε SEO στην ιστοσελίδα μας είναι για να προωθήσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας από την ιστοσελίδα μας μέσω της Google. Αν λοιπόν δεν γνωρίζουμε πως λειτουργεί η Google και ποιες είναι οι προϋποθέσεις που προωθεί, κατ’ επέκταση δεν μπορούμε να προωθήσουμε τα προϊόντα μας. Μια ιστοσελίδα (site) που βρίσκεται στο διαδίκτυο είναι κυριολεκτικά στην έρημα χωρίς προώθηση. Οι λέξεις SEO σημαίνουν Search Engine Optimization. Με λίγα λόγια, στα ελληνικά θα μπορούσαμε να το μεταφράσουμε ως εξής:

Πως θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας (site) και τις επιμέρους σελίδες με σκοπό να εμφανίζεται σε αυτούς που μας ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης;

Tο 99% των αναζητήσεων γίνονται σε μία μηχανή αναζήτησης: την Google.

Παράδειγμα:

Ένας αργυροχρυσοχόος παράγει κοσμήματα και θέλει να τα πουλήσει μέσα από την ιστοσελίδα του. Για να τα πουλήσει, πρέπει να ανακαλύψει ΠΩΣ και ΠΟΣΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ (πιθανοί αγοραστές) κοσμήματα στο στο διαδίκτυο. Τι λέξεις χρησιμοποιούν; Κοσμήματα, βραχιόλια, δαχτυλίδια από ασήμι, κοκ; Το ΠΩΣ και ΠΟΣΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ αυτό το προϊόν μας το παρέχει η Google μέσα από ένα εργαλείο που ονομάζεται Keyword Planner.

Δείτε πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Keyword Planner της Google δωρεάν στο παρακάτω βίντεο

2η ενότητα: πρακτική εφαρμογή του SEO στο WordPress site σας

Στο δεύτερο μέρος σε αυτό το σεμινάριο SEO στο WordPress 2021, σας εκπαιδεύω βήμα-βήμα να μάθετε πως να συμπληρώνετε όλα τα πεδία σε κάθε προϊοντική σελίδα και άρθρο του Blog σας με σκοπό να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να εμφανιστούν οι σελίδες του site σας στην πρώτη σελίδα της Google.

 


Πόσο κοστίζει το σεμινάριο;

Αυτό το επιμορφωτικό Σεμινάριο SEO στο WordPress 2021 έχει διάρκεια 9 ώρες και στοιχίζει 220 ευρώ. (πλέον ΦΠΑ)

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε 3 ενότητες των 3 ωρών μέσω zoom η δια ζώσης στα γραφεία μας κατόπιν ραντεβού.

 


Τι είναι τελικά το SEO;

Ένα website πρέπει να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης όπως την Google. Είναι οι ενέργειες μέσα σε μια ιστοσελίδα που επιτρέπουν στην Google να ανακαλύψει και καταχωρήσει (indexing) το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας.

Για να πραγματοποιηθεί αυτό, υπάρχουν οι λεγόμενοι “web crawlers” που “σκαρφαλώνουν” στις ιστοσελίδες και τις σαρώνουν διαβάζοντας τις πληροφορίες που έχουμε καταχωρήσει. Το on-page SEO περιλαμβάνει αυτές τις ενέργειες έτσι ώστε να είναι οι σελίδες μας “αρεστές” στην google ως προς την δομή και τις πληροφορίες.

Η σχεδίαση μιας SEO-friendly (φιλικής προς το SEO) ιστοσελίδας απαιτεί σχεδιασμό με επιμέλεια και μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρει η ιστοσελίδα.

Παράλληλα απαιτείται να γνωρίζουμε τι είναι οι λέξεις-κλειδιά και πως να τις “φυτέψουμε¨ στις κάθε σελίδες του website μας. Αντίστοιχα υπάρχουν εργαλεία που μας επιτρέπουν να βρούμε λέξεις-κλειδιά οι οποίες αναζητούνται κάθε μήνα. Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι το keyword planner που προσφέρει η Google μέσω το Google Ads.

Δείτε ένα βίντεο για το πως να ανοίξετε δωρεάν έναν λογαριασμό Google Ads και να έχετε πρόσβαση στο Keyword Planner.

To Σεμινάριο SEO στο WordPress 2021 προσφέρει όλες τις παραπάνω γνώσεις για να βελτιώσετε την παρουσία του site σας στο διαδίκτυο.

 


 

Tι χρειάζεται για να ανοίξω κατάστημα στο etsy
Εκπαίδευση για το Etsy

Ονομάζομαι Γιάννης Δενδρινός. Είμαι 41 ετών. Σπούδασα ηλεκτρολόγος και στην συνέχεια συντήρηση έργων τέχνης. Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιούμαι στα εικαστικά έχοντας λάβει μέρος σε πάνω από 30 ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είμαι αυτοδίδακτος στην κατασκευαστική γλυπτική. Απασχολήθηκα 5 χρόνια στον κλάδο των πωλήσεων και έχω 7 χρόνια εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ίδρυσα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για χειροτέχνες, το everythinginart.com.

Ασχολούμαι προσωπικά με την προώθηση του, έχοντας 2.500 επισκέψεις το μήνα μόνο με την εφαρμογή μεθόδων SEO (Search Engine Optimization)

Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο του ELTRUN που αφορά την ίδρυση ενός e-shop, πολλαπλές εκπαιδεύσεις για την διαφήμιση μέσω Google Ads και τα επιμέρους μέσα που περιλαμβάνει όπως Adwords, Αd campaign , YouTube.

Το κυριότερο είναι ότι μέσα από την ίδρυση και την λειτουργία του παραπάνω ηλεκτρονικού καταστήματος, έχω αποκομίσει μεγάλη τεχνογνωσία στην προώθηση και πώληση στο διαδίκτυο. Πουλάω και προωθώ στο Etsy και τα social media. Εκπαιδεύω χειροτέχνες που θέλουν να μάθουν να πουλάνε στο διαδίκτυο. Ενώ παράλληλα επιμελούμαι τις ιστοσελίδες τους ή τα Etsy shop τους.

 


 

Μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο εκμάθησης του Etsy που διοργανώνω

Δείτε ένα βίντεο 30 λεπτών για το πως προωθώ ένα προϊόν στο etsy

Βρείτε με στο Facebook!

 


 

 

Δεἰτε περισσότερα σχετικά άρθρα:

Το σεμινάριο etsy shop που διοργανώνω και τι κερδίζεις από αυτό!

Δωρεάν εκπαιδευτικό βίντεο για το πως ανεβάζω ένα προϊόν στο etsy 26 λεπτών

Πως λειτουργεί η προώθηση στο διαδίκτυο?

Πως πουλάω στο etsy?

Πως πληρώνομαι από το etsy ?

Φορολογία και etsy

Τι άλλα μέσα υπάρχουν εκτός από το etsy?

Ομάδα Etsy shops Greece στο facebook

 


Διαβάστε τις Κριτικές των δημιουργών που παρακολούθησαν το σεμινάριο

Τζορτζίνα – Δημιουργός κοσμημάτων

Θέλω κι εγώ να πω με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Dendrinos Yannis για τις πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές του σχετικά με το μαγαζί μου στο Etsy. Είχα ήδη δημιουργήσει το Georgina Jewel Stories με πολλές όμως ελλείψεις και αρκετά λάθη. Με την υπομονή και τη διάθεση του Γιάννη, εμπλουτίσαμε και διορθώσαμε οποιεσδήποτε παραλείψεις και ανακρίβειες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα! Εμπιστευτείτε τον, μπορεί να σας βοηθήσει! Ευχαριστώ για όλα Γιάννη!

Κωνσταντίνα Α. , δημιουργός χειροποίητων κοσμημάτων

Μακάρι να είχαν όλοι την διάθεση και τον επαγγελματισμό αυτού του ανθρώπου.
Μόλις ολοκλήρωσα το σεμινάριο που κάνει ο Γιάννης.
Λοιπόν αυτό που έχω να πω είναι
Ότι δεν χρειάζεται να παιδεύεστε μόνοι σας. Ο Γιάννη είναι πραγματικά χαρισματικός άνθρωπος και με πολύ φυσικό τρόπο σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί στην κατανόηση του πως λειτουργεί η Google και τι χρειάζεται να κάνεις.
όπως και αντίστοιχα τι γίνεται με τα εργαλεία που έχεις στα χέρια σου από τo etsy και τι να κάνεις.
Μετά από το σεμινάριο ξέρω πολύ στοχευμένα πλέον που πρέπει να δώσω την προσοχή μου και την εργασία μου.
Το θεωρώ απαραίτητο με λίγα λόγια.

Εύη Ζαφειριάδου , ZafartStories.com

Ο Γιάννης Δενδρινος είναι “άνθρωπος της αγοράς” και καλλιτέχνης ταυτόχρονα. Τα χαρακτηριστικά αυτά σε συνδυασμό με την μεταδοτικότητα του κάνουν το σεμινάριο άκρως ενδιαφέρον από την αρχή ως το τέλος. Ευγενικός και ουσιώδης σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Εξαιρετικός!! Σ’ευχαριστώ πολύ για όλα!