Πως φτιάχνουμε το banner στο Etsy shop

Uncategorized | Μαρ 22 | 2021 | No Comment

Πως φτιάχνουμε το banner στο Etsy shop

Παρακολουθήστε βήμα βήμα πως κατασκευάζουμε ένα banner στο Etsy shop σε ένα βίνετο

Δείτε το βίντεο στο Youtube

 

Παρακολουθώντας αυτό το βίντεο, θα δείτε πληροφορίες για το πως ανοίγουμε ένα κατάστημα στο Etsy. Εξηγώ αναλυτικά τι χρειάζεται να συμπληρώσετε για το άνοιγμα ενός καταστήματος. Αυτό το βίντεο είναι το πρώτο μέρος από συνολικά 2 βίντεο για το άνοιγμα ενός καταστήματος. Είναι μέρος ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Δείτε πληροφορίες για το εκπαιδευτικό σεμινάριο.

H δημιουργία ενός banner στο Etsy shop αποτελεί ένα από τα πρώτα βήματα κατά την δημιουργία ενός Etsy shop.

 


 

Tι χρειάζεται για να ανοίξω κατάστημα στο etsy
Εκπαίδευση για το Etsy

Ονομάζομαι Γιάννης Δενδρινός. Είμαι 41 ετών. Σπούδασα ηλεκτρολόγος και στην συνέχεια συντήρηση έργων τέχνης. Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιούμαι στα εικαστικά έχοντας λάβει μέρος σε πάνω από 30 ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είμαι αυτοδίδακτος στην κατασκευαστική γλυπτική. Απασχολήθηκα 5 χρόνια στον κλάδο των πωλήσεων και έχω 7 χρόνια εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ίδρυσα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για χειροτέχνες, το everythinginart.com.

Ασχολούμαι προσωπικά με την προώθηση του, έχοντας 2.500 επισκέψεις το μήνα μόνο με την εφαρμογή μεθόδων SEO (Search Engine Optimization)

Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο του ELTRUN που αφορά την ίδρυση ενός e-shop, πολλαπλές εκπαιδεύσεις για την διαφήμιση μέσω Google Ads και τα επιμέρους μέσα που περιλαμβάνει όπως Adwords, Αd campaign , YouTube.

Το κυριότερο είναι ότι μέσα από την ίδρυση και την λειτουργία του παραπάνω ηλεκτρονικού καταστήματος, έχω αποκομίσει μεγάλη τεχνογνωσία στην προώθηση και πώληση στο διαδίκτυο. Πουλάω και προωθώ στο Etsy και τα social media. Εκπαιδεύω χειροτέχνες που θέλουν να μάθουν να πουλάνε στο διαδίκτυο. Ενώ παράλληλα επιμελούμαι τις ιστοσελίδες τους ή τα Etsy shop τους.

 


 

Μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο εκμάθησης του Etsy που διοργανώνω

Δείτε ένα βίντεο 30 λεπτών για το πως προωθώ ένα προϊόν στο etsy

Βρείτε με στο Facebook!

 


 

 

Δεἰτε περισσότερα σχετικά άρθρα:

Το σεμινάριο etsy shop που διοργανώνω και τι κερδίζεις από αυτό!

Δωρεάν εκπαιδευτικό βίντεο για το πως ανεβάζω ένα προϊόν στο etsy 26 λεπτών

Πως λειτουργεί η προώθηση στο διαδίκτυο?

Πως πουλάω στο etsy?

Πως πληρώνομαι από το etsy ?

Φορολογία και etsy

Τι άλλα μέσα υπάρχουν εκτός από το etsy?

Ομάδα Etsy shops Greece στο facebook

 


Διαβάστε τις Κριτικές των δημιουργών που παρακολούθησαν το σεμινάριο

Τζορτζίνα – Δημιουργός κοσμημάτων

Θέλω κι εγώ να πω με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Dendrinos Yannis για τις πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές του σχετικά με το μαγαζί μου στο Etsy. Είχα ήδη δημιουργήσει το Georgina Jewel Stories με πολλές όμως ελλείψεις και αρκετά λάθη. Με την υπομονή και τη διάθεση του Γιάννη, εμπλουτίσαμε και διορθώσαμε οποιεσδήποτε παραλείψεις και ανακρίβειες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα! Εμπιστευτείτε τον, μπορεί να σας βοηθήσει! Ευχαριστώ για όλα Γιάννη!

 

Κωνσταντίνα Α. , δημιουργός χειροποίητων κοσμημάτων

Μακάρι να είχαν όλοι την διάθεση και τον επαγγελματισμό αυτού του ανθρώπου.
Μόλις ολοκλήρωσα το σεμινάριο που κάνει ο Γιάννης.
Λοιπόν αυτό που έχω να πω είναι
Ότι δεν χρειάζεται να παιδεύεστε μόνοι σας. Ο Γιάννη είναι πραγματικά χαρισματικός άνθρωπος και με πολύ φυσικό τρόπο σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί στην κατανόηση του πως λειτουργεί η Google και τι χρειάζεται να κάνεις.
όπως και αντίστοιχα τι γίνεται με τα εργαλεία που έχεις στα χέρια σου από τo etsy και τι να κάνεις.
Μετά από το σεμινάριο ξέρω πολύ στοχευμένα πλέον που πρέπει να δώσω την προσοχή μου και την εργασία μου.
Το θεωρώ απαραίτητο με λίγα λόγια.

Λουίζα Γ. , ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη χειροτεχνίας

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος με ήθος, διάθεση να βοηθήσει πάντα και με απίστευτες γνώσεις για το θέμα. Με ακριβό προϊόν στο Εtsy έκανα πώληση αρκετά νωρίς. Τον ανακάλυψα από το διαδίκτυο και από την πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Θα το διαπιστώσετε και εσείς, όταν συνεργαστείτε μαζί του.

Δανάη Π. , Δημιουργός πλεκτών ρούχων

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα να ασχολούμαι με την δημιουργία πλεκτών ρούχων κ αξεσουάρ. Αποφάσισα πως το Etsy θα είναι το σημαντικότερο μέσο της προώθησης των προϊόντων μου αλλά δεν είχα τις γνώσεις για να το δουλέψω. Έτσι, ξεκίνησα να ψάχνω για τους ανθρώπους που θα μπορέσουν να με βοηθήσουν. Έκανα πολλά τηλέφωνα αλλά χωρίς την ανταπόκριση που περίμενα.. Στο τελευταίο τηλέφωνο είχα την τύχη να μιλήσω με τον Γιάννη. Συζητήσαμε για αρκετή ώρα βοηθώντας με σε πολλές απορίες που είχα.. Ξεκίνησα αμέσως τα online μαθήματα.. Οι γνώσεις, η ενθάρρυνση, το χιούμορ, η υπομονή κ η επιμονή του είναι κάποια από τα στοιχεία που με βοήθησαν πολύ κ μ έδωσαν τη δύναμη για να συνεχίσω.. Πέρα από το κομμάτι της διδασκαλίας είμαι χαρούμενη γιατί γνώρισα έναν αξιόλογο άνθρωπο!