Πως να κάνετε SEO ιστοσελίδας σε WordPress και Etsy?

Uncategorized | Απρ 25 | 2022 | No Comment

Τι είναι το SEO;

Το SEO σημαίνει Search Engine Optimization. Σε ελεύθερη μετάφραση «Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης». Είναι η πρακτική της βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων σας για να φτάσουν σε υψηλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google και άλλων μηχανών αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα είναι πιο πιθανό να ανακαλύψουν τον ιστότοπο σας όταν κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο. Το SEO εστιάζει στη βελτίωση της κατάταξης στα οργανικά –γνωστά και ως μη πληρωμένα– αποτελέσματα αναζήτησης.

Πως εφαρμόζουμε τεχνικές SEO σε μια ιστοσελίδα στο WORDPRESS?

Στο παρακάτω tutorial, θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα για το πως να εφαρμόσετε βασικές αρχές on-page SEO σε μια σελίδα προϊόντος σε site τύπου WordPress. Για την εφαρμογή του SEO, χρησιμοποιούμε το plug-in Rankmath.

Πως εφαρμόζουμε τεχνικές SEO σε μια σελίδα προϊόντος στο ETSY SHOP?

Στο παρακάτω tutorial “Πως ανεβάζουμε ένα προϊόν και κάνουμε SEO στο Etsy?”, θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα πως να εφαρμόσετε τεχνικές SEO σε μια σελίδα προϊόντος στο ETSY. Χρησιμοποιώντας τεχνικές SEO από μια σελίδα σε WordPress, εφαρμόζουμε τεχνικές SEO σε μια σελίδα στο ETSY.

Με ποια Plug-ins εφαρμόζεται το SEO?

Για το SEO ιστοσελίδας σε wordpress, μπορείτε να χρησιμοποιείστε το Rankmath ή το Yoast. Αποτελούν από τα κορυφαία εργαλεία SEO.

Πως να παρακολουθήστε μια εκπαίδευση για SEO?

Το σεμινάριο SEO στο WordPress αποτελεί μια εκπαίδευση που έχει σαν στόχο να αποκτήσετε τις γνώσεις στο Search Engine Optimization, και στην συνέχεια να έχετε τις δεξιότητες να διαμορφώνετε μόνοι σας το SEO στις σελίδες του WordPress site σας. Βρείτε πληροφορίες

WordPress SEO δωρεάν tutorial


Etsy SEO δωρεάν tutorial


Craftgo.gr

Δενδρινός Γιάννης

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6939.83.26.08

Γίνετε μέλος στην ομάδα Etsy shops Greece στο Facebook

Παρακολουθήστε βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube


Φόρμα επικοινωνίας / ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα και μην διστάσετε να με ρωτήσετε ότι θέλετε