fbpx

Consulting Etsy shop

Consulting Etsy shop / E-shop / SEO

Η διαχείριση ενός Etsy shop συνδυάζει το SEO, το ανέβασμα των προϊόντων, την διαφήμιση στο Etsy, τα νομικά, τις αποστολές και την συμπλήρωση επιχειρηματικών δεδομένων. Πολύ συχνά, επιχειρήσεις έχουν απορίες και δυσκολίες που δεν γνωρίζουν πως να λύσουν.

Για αυτό είμαι εδώ, για να μοιραστώ μαζί σας τεχνογνωσία.

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μου να λύσουμε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το Etsy shop σας, το e-shop σας ή την σελίδα σας. Συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος της σελίδας για να κανονίσουμε μια διαδικτυακή συνάντηση.


Κόστος συνεδρίας

1 ώρα consulting / 50 ευρώ με ΦΠΑ

2 ώρες consulting / 85 ευρώ με ΦΠΑ

3 ώρα consulting / 130 ευρώ με ΦΠΑ


Αίτηση για consulting

Δηλώστε συμμετοχή για consulting συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

  Με κάρτα μέσω VIVA payments

  Για πληρωμή με κάρτα μέσω ιστοσελίδας της VIVA

  Με τραπεζική Κατάθεση

  με αιτιoλογία το ονοματεπώνυμο καταθέτη

  ALPHA BANK
  GR45 0140 3600 3600 0200 2011 215 –
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  GR42 0171 6090 0066 0913 6656 011 –
  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  GR76 0110 1780 0000 1780 0966 958 –

  ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ

  Με IRIS με το ΑΦΜ: 047680723 η τηλέφωνο 6939832608


  Γιάννης Δενδρινός / SEO & Google Ads Expert / Etsy Expert

  Φορολογία στο Etsy 2023
  Γιάννης Δενδρινός

  Ο Γιάννης Δενδρινός είναι εικαστικός και digital marketer με εξειδίκευση στην προώθηση e-shop.

  Έχει παρακολουθήσει πολλές εκπαιδεύσεις σχετικά με το SEO και τα Google Ads, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής εκπαίδευσης SEO & Google Ads της Knowcrunch.

  Το 2015, ίδρυσε το everythinginart.com, ένα e-shop με είδη χειροτεχνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2017, ίδρυσε το craftgo.gr, μια επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων σε πλατφόρμες πωλήσεων και e-shop.

  Έχει σχεδιάσει μια εξιδεικευμένη εκπαίδευση προώθησης στο Etsy και την Google, την οποία έχουν παρακολουθήσει πάνω από 100 χειροτέχνες. Πρόσφατα, μέρος της ύλης αυτής της εκπαίδευσης παρουσιάστηκε σε ένα σεμινάριο για χειροτέχνες που διοργάνωσε το ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάντζερ Ελλάδος).

  Έχει συνεργαστεί με μικρές επιχειρήσεις, εφαρμόζοντας στρατηγικές SEO και εκστρατείες διαφημίσεων στα Google Ads.

  Αυτοδίδαχτος στην κατασκευαστική γλυπτική, έχει λάβει μέρος σε πάνω από 50 ομαδικές και ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα, προωθώντας τα έργα του στο διαδίκτυο από το 2001. [Etsy shop Artyianni]. Σπούδασε Τεχνικός Αυτοματισμών και Συντήρηση Έργων Τέχνης σε ΙΕΚ στην Ελλάδα.

  Τι είπαν οι πελάτες μου

  Elena Kos
  Elena Kos
  2023-11-11
  Είναι ακόμη αρχή δεν έχω καν ολοκληρώσει με τα μαθήματα για δημιουργία Etsy eshop και Νοιώθω ήδη ενθουσιασμένη. Ο κος Δενδρινός διακατέχει εξαιρετικές γνώσεις οπου ενημερώνεται και συνεχώς για αυτές στο χώρο του online marketing παρέχει μια σφαιρική εικόνα που δεν αφορά αποκλειστικά μόνο το etsy αλλά βοηθάει τους πελάτες να καταλάβουν την τεχνολογία την εξέλιξη και την αγορά γύρω απτό online shopping των προϊόντων που μας ενδιαφέρουν να προωθήσουμε. Όλα αυτά σε ένα φιλικό πλαίσιο με συμπυκνωμένη γνώση που δεν μπουκώνει με χιούμορ αλλά και καταπληκτική χρήση της νεοελληνικής γλώσσας!!!! Μπράβο!!!!Αξίζει να επενδύσει κανείς χρόνο και χρήματα για αυτή την παροχή υπηρεσιών που είναι τόσο χρήσιμα στις μέρες μας.
  Giota Chatzopoulou
  Giota Chatzopoulou
  2023-11-02
  Ξεκινώντας κανείς την προσπάθειά του στο ηλεκτρονικό εμπόριο, είναι ευχής έργο να συναντά ανθρώπους σαν το Γιάννη, με πολύτιμες γνώσεις στον τομέα αυτό και την προθυμία να βοηθήσει σε κάθε βήμα. Είμαι ευτυχής που τον γνώρισα , σίγουρα θα παρακολουθήσω και άλλα του σεμινάρια μελλοντικά. Γιάννη,ένα μεγάλο ευχαριστώ
  Chryssavghi Sab.
  Chryssavghi Sab.
  2023-10-14
  Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον το webinar φορολογία στο διαδίκτυο & Etsy + SEO & τεχνητή νοημοσύνη. Ο Γιάννης είχε την ικανότητα να αντιληφθεί την ζήτηση και το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από τα δύο αυτά αντικείμενα και με μεγάλη επιτυχία να οργανώσει ένα webinar -σε πολύ προσιτή τιμή- με σκοπό να συγκεντρώσει όλες τις σκόρπιες γνώσεις και πληροφορίες και να διορθώσει παρανοήσεις και παραπληροφόρηση. Προσωπικά πιστεύω ότι πέτυχε διανα όλους τους στόχους του! Με ενδιαφέρει να ξεκινήσω μια δική μου επιχείρηση και μπόρεσα να έχω τουλάχιστον ένα σημείο αναφοράς! Γιάννη ευχαριστούμε πολύ!
  Βασιλική Παπαδοπούλου
  Βασιλική Παπαδοπούλου
  2023-10-11
  Το σεμινάριο που παρακολούθησα ήταν πολύ κατατοπιστικό! Όσοι έχουν απορίες με το αντικείμενο θα βρουν τις απαντήσεις ,το συστήνω ανεπιφύλακτα!
  Eυγενια Κουφουδακη
  Eυγενια Κουφουδακη
  2023-10-10
  Εξαιρετικό το σεμινάριο και απολυτα κατατοπιστικό! Ευχαριστω πολυ για ολα τα καινουργια πραγματα που εμαθα!
  The Minx and The Doe
  The Minx and The Doe
  2023-10-09
  Σχετικά με τον webinar φορολογία+SEO, έχω να πώ μόνο καλά λόγια! Πληθώρα πληροφοριών, οργανωμένων και όχι ατάκτως ερριμμένων! Εισηγητές με αγάπη και πάθος για το αντικείμενο. Ένας πολύ καλός τρόπος να βάλεις σε μια τάξη και να εμπλουτίσεις -υπεύθυνα και με γνώση- τις σκόρπιες πληροφορίες που, όλοι, λίγο πολύ, αλιεύουμε από το διαδίκτυο, γνωστούς κλπ. Συστήνω ανεπιφύλακτα!

  Craftgo.gr

  Δενδρινός Γιάννης

  Τηλέφωνο επικοινωνίας 6939.83.26.08