fbpx

Σεμινάριo Etsy Shop 2024

Σεμινάριo Etsy Shop για χειροτέχνες

Εκπαίδευση στο ETSY + SEO optimization

Ένα Σεμινάριo Etsy Shop ειδικά σχεδιασμένο για την προώθηση ειδών χειροτεχνίας

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το τι προσφέρει το σεμινάριο εκπαίδευσης που προσφέρω.

Το σεμινάριο παραδίδεται διαδικτυακά μαζί μου ή μέσω downloadable videos που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Μάθετε περισσότερα παρακάτω.

Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή…

Ονομάζομαι Γιάννης Δενδρινός και είμαι 44 ετών. Εργάζομαι ως εικαστικός τα τελευταία 20 χρόνια. Το 2018, ίδρυσα το everythinginart.com, ένα e-shop για εικαστικούς. Απέκτησα μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος από πρώτο χέρι. Προωθώ τα έργα μου στο διαδίκτυο από το 2001. Δείτε το Etsy shop με τα γλυπτά που κατασκευάζω και το SaatchiArt shop με γλυπτική και φωτογραφία.

Είμαι πιστοποιημένος SEO expert και Google Ads expert και παρακολουθώ και ενημερώνομαι διαρκώς με τις πιο σύγχρονες εκπαιδεύσεις Digital Marketing.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας δημιουργός για να προωθήσει τα προϊόντα του στο διαδίκτυο, έχω συνεργαστεί με πάνω από 100 χειροτέχνες και επιχειρηματίες προσφέροντας τους τεχνογνωσία και πρακτικές γνώσεις για να πετύχουν.

Έχω σπουδάσει αυτοματισμούς και συντήρηση έργων τέχνης.


Σε ποιόν απευθύνεται το Σεμινάριο Etsy Shop;

Tο σεμινάριο SEO+ETSY απευθύνεται σε οποιονδήποτε χειροτέχνη,  εικαστικό, δημιουργό ή επιχείρηση χειροτεχνίας, ανεξαρτήτου επιπέδου γνώσεων στην πληροφορική και στο διαδίκτυο.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αποκτήσετε προχωρημένες γνώσεις και τεχνογνωσία στην προώθηση των προϊόντων σας μέσω διαδικτύου. Αυτή η εκπαίδευση έχει διάρκεια 9 ώρες.

Σεμινάριo Etsy Shop


Τρόποι παρακολούθησης

Έχετε την επιλογή να το παρακολουθήσετε με 2 τρόπους:

1- On-line ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ραντεβού [9 ώρες διάρκεια] (Δεν είναι ομαδικά σεμινάρια ακριβώς επειδή κάθε επιχείρηση ή δημιουργός χρειάζεται αποκλειστικές συμβουλές που αφορούν την επιχείρηση του)

Τα ραντεβού είναι 3ωρα κατόπιν συνεννόησης.

2- Με downloadable videos διάρκειας 4,5 ωρών που παρακολουθείτε χωρίς την δική μου παρουσία ή υποστήριξη

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να αγοράσετε συναντήσεις συμβουλευτικές 1 ώρας / 30ε +ΦΠΑ


Τι περιλαμβάνει το Σεμινάριo Etsy Shop;  

1. SEO

To πρώτο μέρος του σεμιναρίου εστιάζει στην κατανόηση του SEO. To SEO είναι τα αρχικά του (S)earch (E)ngine (O)ptimization, βασικό συστατικό για το μετέπειτα στήσιμο ιστοσελίδας, eshop ή Etsy shop. Με απλά λόγια, είναι όλες οι πρακτικές που χρειάζεται να εφαρμόσουμε στην ιστοσελίδας μας για να μας κατατάξει η Google στα ευρετήρια της.

Περισσότερες πληροφορίες για το SEO

Διάρκεια: 3 ώρες


2. ETSY με πρακτική εφαρμογή στο WordPress

O λόγος που διαχωρίζω αυτά τα 2 είναι ότι κάποιοι ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω του ETSY, ενώ άλλοι μέσω του site τους στημένο σε WORDPRESS. (η και τα 2). Σε αυτήν την ενότητα 6 ωρών, σας εκπαιδεύω στο Etsy ή το WordPress όπου περιλαμβάνει μια σειρά από ασκήσεις από το πως συντάσσουμε τις περιγραφές, πως βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά και όλες τις λειτουργίες του Etsy shop. Στην περίπτωση του WordPress εστιάζουμε στο πως να στήσουμε τα προϊόντα στην ιστοσελίδα σας ώστε να είναι διαμορφωμένα με τον μέγιστο τρόπο για να σας βρουν οι πιθανοί αγοραστές των προϊόντων σας.

Στην περίπτωση του Etsy, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται τα εξής:

Άνοιγμα καταστήματος

Dashboard και μενού του Etsy shop

Frontpage και εμφάνιση του καταστήματος σας

Toποθέτηση προϊόντων

Δημιουργία κατηγοριών 

Δημιουργία custom προϊόντων

Δημιουργία κανόνων αποστολής

Διαχείριση στοκ

Δημιουργία εκδοχών για ένα προϊόν

Ομαδική διαχείριση προϊόντων

Διαχείριση οικονομικών

Όροι χρήσης και πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία και παραγγελιοληψία

Διαχείριση στατιστικών δεδομένων

Διάρκεια αυτής της ενότητας: 6 ώρες


Πόσο στοιχίζει?

1- Η εκπαίδευση με ατομικές συναντήσεις 9 συνολικών ωρών κοστίζει 220 ευρώ + ΦΠΑ

Αποτελείται από 3 συναντήσεις των 3 ωρών.

2- Η αγορά του εκπαιδευτικού υλικού μέσω videos στοιχίζει 120 ευρώ + ΦΠΑ

Γιατί να το παρακολουθήσετε;

Το 95% των επιχειρήσεων και δημιουργών που έχω εκπαιδεύσει δεν γνώριζαν θεμελιώδη στοιχεία για το πως λειτουργεί η Google. Οι περισσότεροι εστιάζουν στο Etsy, στο uploading προϊόντων, στην φωτογράφιση, στα social media, κλπ μη γνωρίζοντας πραγματικά τι χρειάζεται να κάνουν για να “φέρουν” επισκέψεις και κατ’ επέκταση πελάτες.

Πρέπει να παρακολουθήσετε το Σεμινάριo Etsy Shop, αν πρακτικά δεν έχετε αποτελέσματα, δηλαδή πωλήσεις ή δεν έχετε γνώση των βασικών βημάτων πριν το στήσιμο ενός Etsy shop η ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τι είπαν για μένα…

Με τον Γιάννη, έχουμε μια συνεργασία 3 ετών. Ξεκινήσαμε με ένα Etsy shop και στην συνέχεια μας έστησε το e-shop, έχει αναλάβει την εκστρατεία μας στα Google Ads και το SEO. Το 50% των πωλήσεων μας προέρχεται από οργανικά αποτελέσματα μέσω του SEO optimization.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του kornizes.com

Επισκεφτείτε το Etsy shop της εταιρείας kornizes.com


Επισκεφτείτε την σελίδα της Zafarstories όπου ανέπτυξα το SEO optimization

Η συνεργασία μας με τον Γιάννη ξεκίνησε κατά την διάρκεια του COVID όπου παρακολούθησα το Σεμινάριo Etsy Shop. Στην πορεία του ανέθεσα την ανάπτυξη του SEO στην ιστοσελίδα μου και το στήσιμο καμπανιών στα Google Ads. Ο Γιάννης είναι υποστηρικτικός, επεξηγηματικός και αναλύει όλα τα απαραίτητα βήματα για του τι χρειάζεται να γίνει σε μια ιστοσελίδα.


Διαβάστε το άρθρο με τα 7 tips για ένα Etsy shop στην Ελλάδα


Για περισσότερες πληροφορίες η για να παρακολουθήστε την εκπαίδευση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας


    Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου!

    Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στην ομάδα χειροτεχνών στο Facebook: Etsy shops Greece

    Επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail: [email protected]

    Επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6939832608

    Βρείτε την σελίδα μου CraftGo στο Facebook