Σεμινάριο ETSY SHOP

Σεμινάριο Etsy Shop

Εκπαίδευση στο SEO + ETSY

Ένα σεμινάριο ειδικά σχεδιασμένο για την προώθηση ειδών χειροτεχνίας

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το τι προσφέρει το σεμινάριο εκπαίδευσης που προσφέρω.

Το σεμινάριο παραδίδεται είτε δια ζώσης στα γραφεία μας στο Χαλάνδρι, είτε μέσω ZOOM (διαδικτυακά) ή μέσω downloadable videos που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Μάθετε περισσότερα παρακάτω.

 

Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή…

Ονομάζομαι Γιάννης Δενδρινός και είμαι 43 ετών. Εργάζομαι ως εικαστικός τα τελευταία 20 χρόνια. Το 2018, ίδρυσα το everythinginart.com, ένα e-shop για εικαστικούς. Απέκτησα μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος από πρώτο χέρι. Προωθώ τα έργα μου στο διαδίκτυο από το 2001. Στην πορεία παρακολούθησα εκπαιδεύσεις για το SEO, την διαφήμιση στα Google Ads και την προώθηση στα social media.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας δημιουργός για να προωθήσει τα έργα του στο διαδίκτυο, έχω συνεργαστεί με δεκάδες χειροτέχνες και επιχειρηματίες προσφέροντας τους τεχνογνωσία και πρακτικές γνώσεις για να πετύχουν.

Είμαι πατέρας 2 παιδιών και έχω σπουδάσει αυτοματισμούς και συντήρηση έργων τέχνης.

 


Σε ποιόν απευθύνεται αυτή η εκπαίδευση;

Tο σεμινάριο SEO+ETSY απευθύνεται σε οποιονδήποτε χειροτέχνη,  εικαστικό, δημιουργό ή επιχείρηση χειροτεχνίας, ανεξαρτήτου επιπέδου γνώσεων στην πληροφορική και στο διαδίκτυο.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αποκτήσετε βήμα-βήμα, προχωρημένες γνώσεις και τεχνογνωσία στην προώθηση των προϊόντων σας μέσω διαδικτύου. Αυτή η εκπαίδευση έχει 9 ώρες διάρκεια.

 


Τρόποι παρακολούθησης

Έχετε την επιλογή να το παρακολουθήσετε με 3 τρόπους:

1- Δια ζώσης με συναντήσεις στο γραφείο μου. (για περιόδους εκτός εγκλεισμού λόγω COVID) [9 ώρες διάρκεια]

Με ατομικά μαθήματα στις ώρες που σας βολεύουν.

2- On-line μέσω zoom (πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης που προσφέρεται δωρεάν) [9 ώρες διάρκεια]

Με ατομικά μαθήματα στις ώρες που σας βολεύουν.

3- Με downloadable videos διάρκειας 4,5 ωρών που παρακολουθείτε χωρίς την δική μου παρουσία ή υποστήριξη

 


Τι περιλαμβάνει το σεμινάριo  ?  

1. SEO

To πρώτο μέρος του σεμιναρίου εστιάζει στην κατανόηση του SEO. To SEO είναι τα αρχικά του (S)earch (E)ngine (O)ptimization, βασικό συστατικό για το μετέπειτα στήσιμο μίας σελίδας ή προϊοντικής σελίδας. Με απλά λόγια, είναι όλες οι ενέργειες και δράσεις που χρειάζεται να εφαρμόσουμε στην ιστοσελίδας μας, e-shop ή Etsy shop. Βασίζεται στα κριτήρια κατάταξης της Google, που αποτελεί την βάση των 96% των αναζητήσεων παγκοσμίως.

Διάρκεια: 3 ώρες

 

2. ETSY με πρακτική εφαρμογή στο WordPress

O λόγος που διαχωρίζω αυτά τα 2 είναι ότι κάποιοι ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω του ETSY, ενώ άλλοι μέσω του site τους στημένο σε WORDPRESS. (η και τα 2). Σε αυτήν την ενότητα 6 ωρών, σας εκπαιδεύω στο Etsy ή το WordPress όπου περιλαμβάνει μια σειρά από ασκήσεις από το πως συντάσσουμε τις περιγραφές, πως βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά και όλες τις λειτουργίες του Etsy shop. Στην περίπτωση του WordPress εστιάζουμε στο πως να στήσουμε τα προϊόντα στην ιστοσελίδα σας ώστε να είναι διαμορφωμένα με τον μέγιστο τρόπο για να σας βρουν οι πιθανοί αγοραστές των προϊόντων σας.

Στην περίπτωση του Etsy, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται τα εξής:

Άνοιγμα καταστήματος

Dashboard και μενού του Etsy shop

Frontpage και εμφάνιση του καταστήματος σας

Toποθέτηση προϊόντων

Δημιουργία κατηγοριών 

Δημιουργία custom προϊόντων

Δημιουργία κανόνων αποστολής

Διαχείριση στοκ

Δημιουργία εκδοχών για ένα προϊόν

Ομαδική διαχείριση προϊόντων

Διαχείριση οικονομικών

Όροι χρήσης και πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία και παραγγελιοληψία

Διαχείριση στατιστικών δεδομένων

 

Διάρκεια αυτής της ενότητας: 6 ώρες

 


 

Πόσο στοιχίζει?

1- Η εκπαίδευση με συναντήσεις δια ζώσης ή online αποτιμάται στα 200 ευρώ + ΦΠΑ

Αποτελείται από 3 συναντήσεις των 3 ωρών.

Πατήστε εδώ για να δείτε αυτό το προϊόν

2- Η αγορά του εκπαιδευτικού υλικού μέσω videos στοιχίζει 100 ευρώ + ΦΠΑ

Πατήστε εδώ για να δείτε αυτό το προϊόν

 


Γιατί να το παρακολουθήσετε;

Δεν θα απαντήσω γιατί ότι και να σας πω θα αποτελεί υποκειμενικό τρόπο για να σας πείσω. Σας παραπέμπω στην εμπειρία των ανθρώπων που το παρακολούθησαν και βοηθήθηκαν από αυτήν την εκπαίδευση.

“Κάναμε με τον Γιάννη το σεμινάριο Etsy Shop και προώθηση. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική καθώς είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου και άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα και χιούμορ. Διορθώσαμε μαζί όλα τα λάθη που είχαμε κάνει στο στήσιμο του Etsy Shop μας και μας έμαθε τη σωστή διαχείριση και διαφήμιση του καταστήματός μας. Αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής είναι η κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων μας, από 1 πώληση τον μήνα φτάσαμε, μέσα σε 4 εβδομάδες, στις 7. Και οι πωλήσεις θα συνεχίσουν να αυξάνονται μιας και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από μεριάς μας είναι αρκετές. Ευχαριστούμε πολύ δάσκαλε!!!”

Ιουλία και Μαρία, Δημιουργοί πλεκτών τσαντών, Etsy shop Twocanhandmade


“Συνιστώ ανεπιφύλακτα τα σεμινάρια του Γιάννη Δενδρινού. Θα μάθετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να δουλέψει το κατάστημά σας. Εγώ ήμουν άσχετη αλλά τα κατάφερα μια χαρά με την καθοδήγηση του Γιάννη που κατέχει άριστα το αντικείμενο. Θερμές ευχαριστίες δάσκαλε!”
Στέλλα Σωμαράκη, αργυροχρυσοχόος, Etsy shop Stella Art Jewelery

 


“Παρακολούθησα το 3ώρο δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο του Γιάννη Δενδρινού. Έχω να πω ότι μου άρεσε πολύ και ξεδιάλυνα πολλά πράγματα. Πραγματικά πιστεύω ότι βοηθάει και ότι δίνει όλες του τις γνώσεις, χωρίς να προσπαθεί να κρύψει πράγματα για να σε κάνει να αγοράσεις το σεμινάριο του όπως κάνουν πολλοί άλλοι σε δωρεάν σεμινάρια. Γιάννη, σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τις γνώσεις σου και αφιέρωσες 3 ώρες από το χρόνο σου χωρίς κανένα αντίτιμο!! Σίγουρα θα τα ξαναπούμε !!”

Phylis Pavlanti

 


“Πολύ ενδιαφέρον το σεμινάριο, και ο Γιάννης Δενδρινός μεταδοτικός, περιεκτικός και πολύ ευχάριστος. Επιτέλους κατανόησα πραγματικά τι σημαίνει SEO, ενώ μου έδωσε πολλή τροφή για σκέψη. Ευχαριστώ πολύ!”
Εύη Αποστόλου

“Όταν θέλησα να ανοίξω κατάστημα στο Etsy και μην έχοντας επαρκή γνώση για το αντικείμενο έψαξα στο διαδίκτυο και ανακάλυψα τον Γιάννη. Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ θετική. Αποφάσισα λοιπόν να τον εμπιστευτώ και να κάνω το σεμινάριο. Από τον Γιάννη έμαθα πράγματα που από μόνη μου δεν θα μπορούσα να μάθω ποτέ και άλλα που θα έπρεπε να χάσω απίστευτες ώρες και να κάνω πολλά λάθη μέχρι να τα μάθω. Το βασικότερα από όλα είναι ότι κατανόησα έως ενός σημείου τον τρόπο με τον οποίο “σκέφτεται” όχι μόνο το Etsy αλλά και γενικότερα οι μηχανές αναζήτησης. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτά τα σεμινάρια. Ο Γιάννης είναι ένας πολύ προσιτός και ευχάριστος άνθρωπος και ξέρω πλέον ότι θα έχω κάπου να απευθυνθώ όταν θα έχω οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα.
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ!!!!!”
Χριστίνα Καβαλάρη, Δημιουργός vintage αντικειμένων, Etsy shop ChevalierCreations 

 


Διαβάστε το άρθρο με τα 7 tips για ένα Etsy shop στην Ελλάδα

 


Αν αυτές οι πληροφορίες σας φάνηκαν χρήσιμες

Κάντε εγγραφή στο newsletter και θα σας ενημερώνω τακτικά!

Εγγραφή στο newsletter

 


Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου!

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στην ομάδα χειροτεχνών στο Facebook: Etsy shops Greece

Επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail: dendrinosyan@hotmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6939832608

Βρείτε την σελίδα μου CraftGo στο Facebook