fbpx

Σεμινάριο εκπαίδευσης Google Ads + Etsy

Uncategorized | Σεπ 27 | 2020 | No Comment

Σεμινάριο εκπαίδευσης Google Ads + Etsy

Σεμινάριο εκπαίδευσης Google Ads για Etsy shoppers

Σεμινάριο εκπαίδευσης Google Ads για μέγιστη προώθηση προϊόντων

 

To σεμινάριο Google Ads + Etsy απευθύνεται σε όλους τους χειροτέχνες η επιχειρήσεις χειροτεχνίας που πουλάνε τα προϊόντα τους μέσα από το marketplace του Etsy ή οποιασδήποτε άλλης πλατφόρμας πωλήσεων ή που έχουν ένα e-shop και επιθυμούν να μάθουν πως να δημιουργούν εκστρατείες διαφημιστικών πωλήσεων μέσα από την υπηρεσία Google Search Ads του Google Ads.

 

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο Google Ads + Etsy

 

Σεμινάριο εκπαίδευσης Google Ads
Σεμινάριο εκπαίδευσης Google Ads

Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να είστε σε θέση να δημιουργήσετε μόνοι σας διαφημίσεις με κείμενο στο Google Ads.

Συγκεκριμένα σας εκπαιδεύω να κατανοήσετε τι είναι το SEO (Search Engine Optimization) και πως αυτή η διαδικασία επηρεάζει και βελτιώνει την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Βασική γνώση για να μπορέσετε να κατανοήσετε πως δομείται στην συνέχεια μια διαφήμιση.

Στην συνέχεια σας μαθαίνω βήμα-βήμα πως να δημιουργήσετε διαφημίσεις και διαφημιστικές εκστρατείες με στόχο να αυξήσετε τις επισκέψεις και πωλήσεις στην ιστοσελίδα σας, e-shop ή Etsy shop σας.

Μαθαίνετε επίσης πως να ελέγχετε τις διαφημίσεις και να αναλύετε την απόδοση τους ώστε να πετύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα.


Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν πωλήσεις στο διαδίκτυο. Είτε είστε χειροτέχνης, επιχείρηση χειροτεχνίας ή γενικά επιχείρηση που ασχολείται με το εμπόριο μέσω διαδικτύου, αυτό το σεμινάριο σας αφορά. Δίδεται μια έμφαση στο πως να συνδεθεί με ένα Etsy shop αλλά αφορά γενικότερα όλα τα είδη e-shop. Απαιτούνται βασικές γνώσεις Η/Υ και πωλήσεων και γνώση των αγγλικών. Αποτελεί μια απαιτητική εκπαίδευση.


Τρόπος παρακολούθησης

Το σεμινάριο πραγματοποιείται δια ζώσης στο γραφείο μου στο Χαλάνδρι ή μέσω διαδικτύου μέσω zoom. Αποκτάτε θεωρητικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις και παράλληλα δημιουργούμε μαζί βήμα-βήμα τις πρώτες σας διαφημίσεις.


Κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου Google Ads + Etsy shop

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 9 ώρες σε 3 συνεδρίες των 3 ωρών.

Το κόστος ανέρχεται στα 200 ευρώ χωρίς ΦΠΑ


Τι προσφέρει η γνώση του Google Ads ; 

H χρήση του Google Ads σας επιτρέπει να δημιουργείτε 3 ειδών διαφημίσεις:

To Google Search Ads που είναι ουσιαστικά διαφημίσεις με κείμενο

Το Google Display Ads, διαφημίσεις με banners που εμφανίζονται σε επιμέρους ιστοσελίδες

Το Youtube Ads που είναι διαφημίσεις με βίντεο

Ανοίγει νέους ορίζοντες σε επιχειρηματίες και εμπόρους επιτρέποντας τους να ελέγχουν αυτόνομα που και σε ποιόν θέλουν να προωθήσουν ενεργά τα προϊόντα τους. Αποτελεί μια από τις πιο στοχευμένες μεθόδους διαφήμισης αφού μπορείτε να ελέγξετε και στοχεύσετε με συγκεκριμένες παραμέτρους όπως κοινό, τοποθεσίες, ηλικίες, αγορές, κλπ. Άλλωστε παρατηρήστε από τον εαυτό σας: που αναζητάτε περισσότερα κάτι όταν το ψάχνετε; Στην Google φυσικά.


Πως να πάρεις 80 ευρώ δωρεάν διαφήμιση από την Google

Γνωρίζετε ότι εάν ανοίξετε σήμερα για πρώτη φορά έναν λογαριασμό gmail και google ads, τότε η Google σας ανταμείβει με 80 ευρώ δωρεάν διαφήμιση στο Google Ads μετά από τα πρώτα 30 ευρώ που θα πληρώσετε?

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα εκκίνησης του Google Ads 

 

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε αυτό το άρθρο. Είμαι στην διάθεση σας αν έχετε απορίες ή παρατηρήσεις. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες δωρεάν πληροφορίες για την πώληση ειδών χειροτεχνίας στο διαδίκτυο και τα στοιχεία μου.

Δεἰτε περισσότερα σχετικά άρθρα:

Το σεμινάριο etsy shop που διοργανώνω και τι κερδίζεις από αυτό!

Δωρεάν εκπαιδευτικό βίντεο για το πως ανεβάζω ένα προϊόν στο etsy 26 λεπτών

Πως λειτουργεί η προώθηση στο διαδίκτυο?

Πως πουλάω στο etsy?

Πως πληρώνομαι από το etsy ?

Φορολογία και etsy

Τι άλλα μέσα υπάρχουν εκτός από το etsy?

Ομάδα Etsy shops Greece στο facebook