fbpx

Κατασκευή Etsy Shop

Etsy shop | Φεβ 04 | 2024 | No Comment

Τι περιλαμβάνει η κατασκευή Etsy Shop

  • Συνεδρία 30 λεπτών διαδικτυακά για το άνοιγμα του Etsy shop και την συμπλήρωση των στοιχείων σας
  • Στήσιμο αρχικής σελίδας ( Banner, Κατηγορίες, About, FAQ, Όροι χρήσης)
  • Σύνταξη βασικών όρων χρήσης
  • Uploading προϊόντων με περιγραφές, keywords, τίτλους, φωτογραφίες και ότι άλλο είναι απαραίτητο
  • SEO optimization για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες εμφάνισης στα αποτελέσματα του Etsy
  • Διαμόρφωση κανόνων αποστολής & χρέωσης

Το πακέτο “Κατασκευή Etsy Shop” περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω με την λογική ότι σας παραδίδω ένα έτοιμο κατάστημα Etsy shop για να το διαχειριστείτε και να βγείτε στις αγορές.

Κόστος Κατασκευής Etsy Shop

Για ένα Etsy Shop με 10 προϊόντα, το κόστος ανέρχεται στα 200 ευρώ (περιλ. ΦΠΑ)

Για ένα Etsy Shop με 20 προϊόντα, το κόστος ανέρχεται στα 250 ευρώ (περιλ. ΦΠΑ)

Για ένα Etsy Shop με 30 προϊόντα, το κόστος ανέρχεται στα 300 ευρώ (περιλ. ΦΠΑ)

Τι χρειάζεται για να ανοίξετε ένα Etsy Shop

Από 01.01.2024, είναι απαραίτητο να έχετε κάνει έναρξη στην εφορία για να πουλήσετε στο διαδίκτυο, όπως και στο Etsy. Παρόλο που το Etsy επιτρέπει το άνοιγμα ενός Etsy shop χωρις να ελέγχει αν έχετε κάνει έναρξη, είναι πιθανόν το Etsy να αποδώσει στις ελληνικές αρχές πληροφορίες σε σχέση με το ΑΦΜ σας.

Θα σας ζητηθούν τα εξής στοιχεία κατά το άνοιγμα ή σταδιακά:

  • ΑΦΜ του δικαιούχου
  • Ταυτότητα του δικαιούχου
  • Έναρξη από την εφορία
  • Λογαριασμό τραπέζης
  • Χρεωστική κάρτα

Για περισσότερες πληροφορίες, έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Webinar Φορολογία στο διαδίκτυο που πραγματοποιείται κάθε 1,5 μήνα στο οποίο είναι εισηγήτρια μια έμπειρη λογίστρια που εξηγεί αναλυτικά τι απαιτείται για μια δραστηριότητα στο διαδίκτυο στην Ελλάδα.

Μεταβείτε στην σελίδα Webinar Φορολογία στο διαδίκτυο

Ενδεικτικά Etsy Shop που έχω κατασκευάσει

ArtDolls

Χειροποίητες κούκλες

ArtbyZorzovilis

Πίνακες Ζωγραφικής

ArtGianni

Γλυπτική με μέταλλο

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

    Τι είπαν οι πελάτες μου για τις υπηρεσίες μου

    Elena Kos
    Elena Kos
    2023-11-11
    Είναι ακόμη αρχή δεν έχω καν ολοκληρώσει με τα μαθήματα για δημιουργία Etsy eshop και Νοιώθω ήδη ενθουσιασμένη. Ο κος Δενδρινός διακατέχει εξαιρετικές γνώσεις οπου ενημερώνεται και συνεχώς για αυτές στο χώρο του online marketing παρέχει μια σφαιρική εικόνα που δεν αφορά αποκλειστικά μόνο το etsy αλλά βοηθάει τους πελάτες να καταλάβουν την τεχνολογία την εξέλιξη και την αγορά γύρω απτό online shopping των προϊόντων που μας ενδιαφέρουν να προωθήσουμε. Όλα αυτά σε ένα φιλικό πλαίσιο με συμπυκνωμένη γνώση που δεν μπουκώνει με χιούμορ αλλά και καταπληκτική χρήση της νεοελληνικής γλώσσας!!!! Μπράβο!!!!Αξίζει να επενδύσει κανείς χρόνο και χρήματα για αυτή την παροχή υπηρεσιών που είναι τόσο χρήσιμα στις μέρες μας.
    Giota Chatzopoulou
    Giota Chatzopoulou
    2023-11-02
    Ξεκινώντας κανείς την προσπάθειά του στο ηλεκτρονικό εμπόριο, είναι ευχής έργο να συναντά ανθρώπους σαν το Γιάννη, με πολύτιμες γνώσεις στον τομέα αυτό και την προθυμία να βοηθήσει σε κάθε βήμα. Είμαι ευτυχής που τον γνώρισα , σίγουρα θα παρακολουθήσω και άλλα του σεμινάρια μελλοντικά. Γιάννη,ένα μεγάλο ευχαριστώ
    Chryssavghi Sab.
    Chryssavghi Sab.
    2023-10-14
    Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον το webinar φορολογία στο διαδίκτυο & Etsy + SEO & τεχνητή νοημοσύνη. Ο Γιάννης είχε την ικανότητα να αντιληφθεί την ζήτηση και το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από τα δύο αυτά αντικείμενα και με μεγάλη επιτυχία να οργανώσει ένα webinar -σε πολύ προσιτή τιμή- με σκοπό να συγκεντρώσει όλες τις σκόρπιες γνώσεις και πληροφορίες και να διορθώσει παρανοήσεις και παραπληροφόρηση. Προσωπικά πιστεύω ότι πέτυχε διανα όλους τους στόχους του! Με ενδιαφέρει να ξεκινήσω μια δική μου επιχείρηση και μπόρεσα να έχω τουλάχιστον ένα σημείο αναφοράς! Γιάννη ευχαριστούμε πολύ!
    Βασιλική Παπαδοπούλου
    Βασιλική Παπαδοπούλου
    2023-10-11
    Το σεμινάριο που παρακολούθησα ήταν πολύ κατατοπιστικό! Όσοι έχουν απορίες με το αντικείμενο θα βρουν τις απαντήσεις ,το συστήνω ανεπιφύλακτα!
    Eυγενια Κουφουδακη
    Eυγενια Κουφουδακη
    2023-10-10
    Εξαιρετικό το σεμινάριο και απολυτα κατατοπιστικό! Ευχαριστω πολυ για ολα τα καινουργια πραγματα που εμαθα!
    The Minx and The Doe
    The Minx and The Doe
    2023-10-09
    Σχετικά με τον webinar φορολογία+SEO, έχω να πώ μόνο καλά λόγια! Πληθώρα πληροφοριών, οργανωμένων και όχι ατάκτως ερριμμένων! Εισηγητές με αγάπη και πάθος για το αντικείμενο. Ένας πολύ καλός τρόπος να βάλεις σε μια τάξη και να εμπλουτίσεις -υπεύθυνα και με γνώση- τις σκόρπιες πληροφορίες που, όλοι, λίγο πολύ, αλιεύουμε από το διαδίκτυο, γνωστούς κλπ. Συστήνω ανεπιφύλακτα!

    Βοηθητικά Videos στο κανάλι μου στο Youtube

    Τι είναι το Etsy και τι επιτρέπεται να πουλάς;

    Η δημιουργία ενός καταστήματος στο Etsy ανοίγει ένα δυναμικό πώλησης για χειροτέχνες επιχειρηματίες με σκοπό να παρουσιάσουν και να πουλήσουν χειροποίητα είδη, ψηφιακά προϊόντα, vintage αντικείμενα ή έργα τέχνης. Το Etsy παρέχει μια πλατφόρμα όπου οι πωλητές μπορούν να συνδεθούν με μια παγκόσμια κοινότητα αγοραστών που εκτιμούν την αξία των χειροποίητων αντικειμένων.

    Η πλατφόρμα επιτρέπει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από προσωποποιημένα κοσμήματα μέχρι vintage ρούχα , ψηφιακά αρχεία και υλικά. Οι πωλητές μπορούν να προσαρμόσουν τα καταστήματά τους, να χτίσουν εταιρική ταυτότητα και να επικοινωνήσουν με τους πελάτες μέσω κριτικών και μνημάτων.

    Ωστόσο, είναι σημαντικό να τηρούνται οι πολιτικές του Etsy, που περιλαμβάνουν κανόνες για απαγορευμένα αντικείμενα, πνευματικά δικαιώματα και ειλικρινή αναπαράσταση των προϊόντων. Η συμμόρφωση με αυτούς τους κανόνες βοηθά στη διατήρηση μιας αξιόπιστης εμπειρίας αγορών τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές στο οικοσύστημα του Etsy.

    Τι είναι το SEO και πως βοηθάει;

    To SEO (Search Engine Optimization) είναι μια κρίσιμη στρατηγική του digital marketing που στοχεύει στη βελτίωση της ορατότητας και της κατάταξης μιας ιστοσελίδας στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση διαφόρων στοιχείων μιας ιστοσελίδας, όπως περιεχόμενο, λέξεις-κλειδιά, μετα-ετικέτες (metatags) και τη συνολική δομή της ιστοσελίδας, προκειμένου να συμμορφωθεί με τους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης.

    Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η σχετικότητα και η αξιοπιστία της ιστοσελίδας στα μάτια των μηχανών αναζήτησης, προσελκύοντας περισσότερη οργανική κατάταξη. Η σημασία του SEO σε μια ιστοσελίδα βρίσκεται στη δυνατότητά του να οδηγήσει την ορατότητα της ιστοσελίδας και να καθιερώσει την αξιοπιστία της στον ψηφιακό χώρο. Σε έναν κόσμο όπου η διαδικτυακή παρουσία είναι κρίσιμη, οι αποτελεσματικές πρακτικές SEO είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και τον ανταγωνισμό μιας ιστοσελίδας στον ψηφιακό χώρο.

    Θα πετύχει αν ανοίξω ένα Etsy shop;

    Η κατασκευή ενός καταστήματος στο Etsy αποτελεί μια συναρπαστική προσπάθεια, αλλά η ερώτηση εάν θα επιτύχει συχνά αποτελεί μια κοινή ανησυχία για τους νέους χειροτέχνες. Ενώ το Etsy παρέχει μια φανταστική πλατφόρμα για να φτάσετε σε ένα παγκόσμιο κοινό πιθανών πελατών, η επιτυχία εξαρτάται συχνά από περισσότερα από το ίδιο το μέσον.

    Ένα καλά σχεδιασμένο marketing plan είναι απαραίτητο πριν αρχίσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση. Η δημιουργία μιας στρατηγικής που περιλαμβάνει προώθηση στα social media, βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO) και άλλες προσπάθειες digital marketing μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ορατότητα και να προσελκύσει το κατάλληλο κοινό για το κατάστημά σας στο Etsy.

    Είναι κρίσιμο να κατανοήσετε ποιο είναι το κοινό σας, να αναδείξετε τα μοναδικά σας πλεονεκτήματα και να διαφοροποιηθείτε από τους ανταγωνιστές. Η δημιουργία brand name και η αλληλεπίδραση με το κοινό σας μέσω αποτελεσματικού μάρκετινγκ μπορούν να παίξουν ένα καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του καταστήματος σας στο Etsy. Θυμηθείτε, η επιτυχία στο Etsy δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα των χειροτεχνιών σας, αλλά και από το πόσο αποτελεσματικά μπορείτε να προωθήσετε και να “πλασάρετε” τα προϊόντα σας στην διαδικτυακή αγορά.

    Tags