fbpx

7 tips για την πώληση χειροποίητων κατασκευών το 2021

Uncategorized | Ιαν 03 | 2021 | No Comment

7 tips για την πώληση χειροποίητων κατασκευών το 2021

Πώληση και προώθηση χειροποίητων κατασκευών μέσω διαδικτύου 

 

Η πώληση χειροποίητων κατασκευών στο διαδίκτυο είναι πλέον απαραίτητη. Μετά τα lock-down λόγω Covid-19, η παρουσία στο διαδίκτυο είναι άκρως απαραίτητη. Σε αυτό το άρθρο, σας αναλύω το τι χρειάζεται να γνωρίζετε για την επίτευξη πωλήσεων χειροποίητων ειδών μέσω διαδικτύου.

Αν ανεβάσω τα προϊόντα μου στο διαδίκτυο, θα έχω πωλήσεις; 

Πολλοί χειροτέχνες, εσφαλμένα πιστεύουν ότι εάν ανεβάσουν τα έργα τους στο διαδίκτυο, θα πραγματοποιήσουν πωλήσεις την επόμενη μέρα. Φυσικά, επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει πολλοί απογοητεύονται και αποκτούν μια λάθος οπτική για το έργο τους. Προσωπικά, λαμβάνοντας υπόψη και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την διαδικτυακή προώθηση, θεωρώ πως δυνητικά υπάρχει πελάτης για κάθε προϊόν, αρκεί αυτό να προβάλλεται με τον σωστό τρόπο και να ακολουθούνται σωστά όλα τα βήματα προώθησής του.

Η πώληση χειροποίητων ειδών στο διαδίκτυο

Καταρχάς, πρέπει να διασφαλιστεί η παρουσία ενός χειροτέχνη ή εικαστικού στο διαδίκτυο, προκειμένου να προβάλλονται οι δημιουργίες του. Βέβαια, αυτό από μόνο του δεν φέρνει αποτελέσματα. Για την ακρίβεια δεν αποφέρει καθόλου επισκέψεις.

 

Ο λόγος είναι απλός. Χρειάζονται περιληπτικά 2 πράγματα για να επιτευχθεί η πώληση.

Το πρώτο πράγμα είναι ότι χρειάζεστε μια διαδικτυακή παρουσία, ένα site ή μια ιστοσελίδα. Το δεύτερο που χρειάζεται είναι η προώθηση του. Δεν νοείται κατασκευή ιστοσελίδας χωρίς να έχει μελετηθεί η προώθηση του.

Τι χρειάζεται για την επίτευξη της πώλησης ειδών χειροτεχνίας.

Τα ακόλουθα βήματα προτείνονται είναι απαραίτητα για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα

Φωτογράφιση

Δεν αρκεί μια απλή φωτογράφιση από το κινητό. Η φωτογραφία ενός προϊόντος συμβάλλει κατά 50% στην πώληση ενός προϊόντος. Επειδή ακριβώς ο πελάτης δεν δύναται να αγγίξει το προϊόν ή να το δει από κοντά, οι φωτογραφίες πρέπει να είναι καλές. Στο διαδίκτυο  θα βρείτε διάφορες πληροφορίες σχετικά με το πώς φωτογραφίζουμε ένα αντικείμενο, παραδείγματα προϊοντικής φωτογράφισης κλπ. Ο ευκολότερος τρόπος προς βελτίωση των φωτογραφιών σας, είναι να κάνετε μία έρευνα αγοράς και να βρείτε  τον καλύτερο ανταγωνιστή σας που παράγει ένα αντίστοιχο προϊόν. Πάρτε έμπνευση από τις φωτογραφίες του.

Δείτε ένα παράδειγμα φωτογράφισης προϊόντων που έκανα για πελάτη μου.

Δείτε τα ηχο-απορροφητικά πάνελ του Wood Blocker

Εάν ενδιαφέρεστε για φωτογράφιση, επικοινωνήστε μαζί μου.

Πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας

Σειρά μετά την φωτογράφιση, έχει η επεξεργασία των φωτογραφιών. Σε αυτό το σημείο πολλοί χειροτέχνες κάνουν το λάθος να μην δώσουν έμφαση, γιατί πιστεύουν ότι το ανέβασμα του υλικού είναι απλά «θα τα φωτογραφίσω και θα τα ανεβάσω». Θεωρούν ότι είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Κάθε ιστότοπος, από το site σας μέχρι το Etsy, έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις σε ανάλυση και διαστάσεις. Για παράδειγμα, μια φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από κινητό η φωτογραφική μηχανή μπορεί να έχει ένα μέγεθος 30ΜΒ και μια ανάλυση 1920×700 pixels και το Etsy να επιτρέπει φωτογραφίες 2000×1500 pixels που να έχουν το πολύ 5ΜΒ μέγεθος. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

Από ποιόν θα γίνει η επεξεργασία?

Τι πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί? Δηλαδή ξέρετε να το χρησιμοποιείτε? (η θα χρειαστεί να το μάθετε πρώτα?)

Ποιος είναι ο χρόνος της επεξεργασίας αν έχετε 5 φωτογραφίες ανά προϊόν? Αν η επεξεργασία για 3 φωτογραφίες ενός προϊόντος παίρνει 10 λεπτά, τότε αν έχετε 100 προϊόντα, θα χρειαστείτε περίπου 16 ώρες μόνο για την επεξεργασία των φωτογραφιών!

Όλα αυτά αναφέρονται, γιατί μπορεί να μην είστε σε θέση να το κάνετε εσείς την φωτογράφιση και επεξεργασία και να χρειάζεστε βοήθεια.

Μια εύκολη λύση στην επεξεργασία φωτογραφίας, είναι το canva.com το οποίο είναι δωρεάν και το κατεβάζετε εύκολα από το διαδίκτυο.

Δείτε ένα παράδειγμα επεξεργασίας φωτογραφίας σε ένα βίντεο που έχω ανεβάσει στο διαδίκτυο.

 

Συγκέντρωση και συγγραφή του υλικού

Τρίτο και σημαντικότατο βήμα, είναι η συγγραφή των κειμένων για κάθε προϊόν σας. Εκεί, θα πρέπει να συμπεριληφθούν οι διαστάσεις, το υλικό, το βάρος του προϊόντος και γενικά το γράψιμο να είναι τέτοιο ώστε να βοηθά τον αναγνώστη να νιώθει ευχάριστα και να πάρει μια απόφαση να αγοράσει από το κατάστημά σας.

Αναφορικά με αυτό, πρέπει να γνωρίζετε ότι η κατάταξη που θα πάρει το προϊόν σας στις αναζητήσεις του Etsy και στην Google, εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από το κείμενο που θα συντάξετε. Προς καλύτερης και περαιτέρω κατανόησης της έννοιας της κατάταξης (SEO), διαβάστε το σχετικό άρθρο που έχω γράψει σχετικά με την προώθηση του προϊόντος σας.

Δείτε παραδείγματα ορθής και αποτελεσματικής συγγραφής κειμένου ως προς την επιτυχημένη κατάταξη ενός προϊόντος στις μηχανές αναζήτησης.

Site, πλατφόρμα πωλήσεων ή δικό μου e-shop?

Παράλληλα, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο είναι το καταλληλότερο μέσον για να προωθήσετε τα προϊόντα- χειροτεχνίες σας.  Το προϊόν σας και το μέγεθος της επιχείρησης σας ( κατ’ επέκταση λοιπόν και ο στόχος σας ), θα καθορίσουν και το μέσον που θα επιλέξετε για να πουλήσετε τα προϊόντα σας.

Η κατασκευή ενός δικού σας e-shop έχει μεγάλο κόστος. Προτείνω να το φτιάξετε στην πλατφόρμα WordPress, γιατί έχει ένα από τα καλύτερα εργαλεία προώθησης SEO που λέγεται Yoast. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε πιθανών έναν προγραμματιστή. Έχουμε φτάσει σε ένα minimum κόστος των 850 ευρώ. Αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνει κόστος προώθησης. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, επικοινωνήσετε μαζί μου, για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, καθώς κατέχω ένα e-shop στο wordpress και το διαχειρίζομαι 6 χρόνια.

Έπειτα υπάρχουν και επιλογές τύπου wix.com, οι οποίες είναι πολύ οικονομικότερες με μηναία πακέτα χρέωσης και με εξαιρετικά γραφικά, τις οποίες μπορείτε να κατασκευάσετε μόνοι σας σχετικά εύκολα. Παρ’ όλα αυτά, αυτού του τύπου πλατφόρμες υστερούν σε θέματα SEO και προώθησης.

Οι άλλες σας επιλογές περιλαμβάνουν πλατφόρμες πώλησης ειδών χειροτεχνίας, όπως το etsy. Υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιου είδους πλατφόρμες ανάλογα με το προϊόν σας. Το σημαντικό εδώ είναι το μηδενικό κόστος επένδυσης. Το άνοιγμα είναι δωρεάν ή με μηνιαίο πακέτο χρέωσης ανάλογα με την πλατφόρμα. Κρατιέται ένα χαμηλό ποσοστό στις πωλήσεις και χρεώνεται ανά προϊόν ένα πάγιο. Περισσότερες λεπτομέρειες για το Etsy θα βρείτε σε άρθρα που έχω γράψει στους παρακάτω συνδέσμους. Το σημαντικό είναι το χαμηλό κόστος εκκίνησης και οι πλούσιες δυνατότητες τόσο σε λειτουργικότητα, όσο και σε προώθηση.

Άλλα θέματα επιχειρηματικής φύσεως

Η απόφαση σας να πουλήσετε είδη χειροτεχνίας συνεπάγεται το άνοιγμα μίας μικρής επιχείρησης. Ακόμα και οι  δοκιμές για το αν «πουλάει» το προϊόν σας στο διαδίκτυο, είναι ένα είδος επιχείρησης. Έτσι, κρίνεται απαραίτητο  να κοστολογήσετε, να ενημερωθείτε σχετικά με τα φορολογικά ζητήματα, να έχετε γνώση του τι ισχύει για τις επιστροφές, τις αποστολές, το κόστος των αποστολών,  των νομικά ζητημάτων που προκύπτουν όπως η προστασία δεδομένων (από το υλικό σας μέχρι τις συναλλαγές) κλπ. Εδώ, καλείστε να δείτε πιο σοβαρά την δράση σας και να επιδείξετε  υπευθυνότητα. Όπως άλλωστε διατυπώνεται και στην κλασική λαϊκή ρήση: «εδώ περίπτερο ανοίγεις και πρέπει να ξέρεις τι σου γίνεται».

 

Υπηρεσίες σχετικά με την προώθηση των προϊόντων σας που παρέχω

1. Σεμινάριο εκπαίδευσης για ένα κατάστημα Etsy και προώθηση στο διαδίκτυο

Με αυτό το πακέτο, θα αποκτήσετε γνώσεις σε ζητήματα που αφορούν το άνοιγμα, το στήσιμο και την προώθηση ενός καταστήματος στο Εtsy. Μέσω πρακτικών ασκήσεων πάνω στα προϊόντα σας, θα μάθετε έμπρακτα και βιωματικά όλα τα μυστικά ενός αποτελεσματικού set-up των προϊόντων σας.  Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

Άνοιγμα ενός καταστήματος στο Εtsy και συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων

Τρόπος ρύθμισης του κόστους των αποστολών

Εύρεση των λέξεων-κλειδιών με διάφορα εργαλεία για αναζητήσεις στο Εtsy και μέσα στην Google

Πως φτιάχνουμε τις φωτογραφίες των προϊόντων

Βελτίωση των περιγραφών, ώστε να είναι ολοκληρωμένες

Βασικές γνώσεις SEO και εύρεση λέξεων-κλειδιών

Συσχετίζουμε των προϊόντων μας στα social media (πχ pinterest)

Πληρωμένη διαφήμιση για το κατάστημα μας στο Εtsy. (μέσω του etsy και μέσω της google).

 

Δείτε το βίντεο παρουσίασης του Σεμιναρίου Etsy 

2. Uploading προϊόντων και το set-up τους.

Πώληση χειροποίητων κατασκευών
Πώληση χειροποίητων κατασκευών

 

Η εν λόγω υπηρεσία, περιλαμβάνει επεξεργασία φωτογραφιών, τοποθέτηση των τίτλων, των περιγραφών, των κειμένων και γενικά συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων πεδίων. Περιλαμβάνει επίσης την επιμέλεια των κειμένων έως και 300ων λέξεων με την σωστή περιεκτικότητα σε λέξεις-κλειδιά και ώστε να αποκτήσουν μια καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.  Μετά από μελέτη του ανταγωνισμού και με την χρήση ειδικών εργαλείων τοποθετούνται λέξεις-κλειδιά για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το σημαντικότερο μέρος της συμπλήρωσης ενός προϊόντος είναι οι τίτλοι και τα tags, διότι από αυτά εξαρτάται κατά 60% η εύρεση στις αναζητήσεις, συνεπώς και η πώληση.

Δείτε ένα παράδειγμα προϊόντος.

 


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου ή επικοινωνήστε μαζί μου

e-mail: [email protected]

T. 6939 83 26 08

www.craftgo.gr


 

3. Δημιουργία καταστήματος στο etsy

Πώληση χειροποίητων κατασκευών
Πώληση χειροποίητων κατασκευών

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει, την εξ’ ολοκλήρου δημιουργία ενός λογαριασμού στο Εtsy και την συμπλήρωση όλων των στοιχείων. Μεταξύ άλλων θα δούμε:

Sign-up και συμπλήρωση όλων των απαραιτήτων δικαιολογητικών.

Πως θα συμπληρώσετε όλα τα κείμενα και τα στοιχεία που χρειάζεται τo στήσιμο ενός λογαριασμού στα αγγλικά.

Πως επεξεργαζόμαστε φωτογραφίες και πως τις τοποθετούμε

Ρύθμιση των χρεώσεων για τις αποστολές ανάλογα με το βάρος / τιμή με τον τιμοκατάλογο courier ή ταχυδρομείου

 


Μπορώ να αναλάβω το στήσιμο του καταστήματος σας

e-mail: [email protected]

T. 6939 83 26 08

www.craftgo.gr


 

Γιατί κρίνεται σημαντικό να στήσετε σωστά το κατάστημα σας?

Οι ελειπείς ή κακοστημένες πληροφορίες πληροφορίες ενός καταστήματος,  αποτελούν τροχοπέδη στην προώθηση του.  Έτσι λοιπόν, η συμπλήρωση όλων των πεδίων που ζητούνται σε συνδυασμό με την τοποθέτηση των λέξεων-κλειδιών είναι σημαντικά για την προώθησή σας από την μηχανή αναζήτησης του Etsy και της google.

 

4. Προώθηση μέσα από το everythinginart.com

Πώληση χειροποίητων κατασκευών
Πώληση χειροποίητων κατασκευών

Τα προϊόντα σας τοποθετούνται  στο site μας, κατόπιν έγκρισης της δουλειάς σας από την εικαστική μας ομάδα. Επιλέγετε αν θα τοποθετηθούν στην ενότητα Αrt ή Craft. Έπειτα, τοποθετούμε τα προϊόντα σας σε μία ή περισσότερες ενότητες. (πχ: δώρο για γυναίκα) και έχετε μία αποκλειστικά δική σας σελίδα δημιουργού.

 


Όσον αφορά θέματα προώθησης των προϊόντων σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου

e-mail: [email protected]

T. 6939 83 26 08

www.craftgo.gr

 


 

Είναι κρίσιμο να κατανοήσετε τι σημαίνει SEO και πως συντελεί στην πώληση. Υπογραμμίζεται ότι το everythinginart.com έχει περίπου 2500 επισκέψεις το μήνα! 

Το κόστος κατασκευής ενός site και η προώθησή του ξεκινά από 1200 ευρώ.

Συνεπώς παρέχουμε μια σειρά από δυναμικές υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος.

 

Δείτε την ενότητα καλλιτεχνών

 


5. Φωτογράφιση προϊόντων

Πώληση χειροποίητων κατασκευών
Πώληση χειροποίητων κατασκευών

Μπορώ να σας παράσχω την εμπειρία, καθώς και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για την σωστή φωτογράφιση των προϊόντων σας. Οι φωτογραφίες στο Εtsy, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα πώλησης κατέχουν εξέχων ρόλο. Οι κακές φωτογραφίες μπορούν να υποβιβάσουν ένα εξαιρετικό προϊόν, συνεπώς και την πώληση. Επιπρόσθετα, η φωτογράφιση ενός προϊόντος πρέπει να πραγματοποιηθεί από πολλές πλευρές, ακόμα και σε φυσικό περιβάλλον για να μπορεί ο επισκέπτης να καταλάβει τις αναλογίες και το μέγεθος. Παράλληλα μπορεί να κατασκευαστεί και ένα βίντεο προώθησης. Άλλωστε, θυμηθείτε πως το Youtube είναι το δεύτερο μεγαλύτερο μέσον προώθησης.


Το εκτιμώμενο κόστος για την φωτογράφιση 10 προϊόντων είναι 150 ευρώ (πλην ΦΠΑ)

e-mail: [email protected]

T. 6939 83 26 08


6. Αρθρογραφία / Blogging

10 τρόποι να φορέσεις ένα φουλάρι

Μέσω του blogging στοχεύουμε με την συγγραφή άρθρων σχετικά με τα προϊόντα σας, να αυξήσουμε την επισκεψιμότητά σας. Τοποθετούμε λέξεις-κλειδιά στα κείμενα και στοχεύουμε την λέξη-κλειδί με τεχνικές SEO. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το SEO και πως επιταχύνει την προώθηση των προϊόντων, διαβάστε το σχετικό άρθρο. Με την χρήση λέξεων-κλειδιών στα κείμενα των άρθρων, θα αυξηθούν και οι προβολές τους. Επίσης κάποιες λέξεις όπως “ιδανικό δώρο για γυναίκα” δεν μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε προϊόντα. Συνεπώς δημιουργούμε σελίδες με αυτό το περιεχόμενο. Τα άρθρα τοποθετούνται είτε στο site σας είτε στο blog μας.  Κατά μέσο όρο, το site μας έχει 2500 επισκέψεις το μήνα. Δειτε ενα παραδειγμα

 


e-mail: [email protected]

T. 6939 83 26 08

 

7. Δημιουργία αποκλειστικής ιστοσελίδας

Τέλος, μπορούμε να δημιουργήσουμε εξ’ ολοκλήρου μια δική σας ιστοσελίδα και να αναλάβουμε την προώθηση της είτε με τεχνικές SEO είτε με πληρωμένη διαφήμιση στην Google. Θα προετοιμάσουμε δηλαδή την ιστοσελίδα σας με 30-50 λέξεις-κλειδιά για να είναι συμβατή στις δυνατότητες προώθησης μέσω της Google και των μηχανών αναζήτησης.

Το πακέτο αυτό κοστίζει από 500 εως 1000 ευρώ ανάλογα με τις ανάγκες σας.


Ζητήστε τώρα μια προσφορά!

e-mail: [email protected]

T. 6939 83 26 08

www.craftgo.gr


 

Βοηθητικά άρθρα και βίντεο για την προώθηση:

Πως πουλάω στο etsy?

Πως να προωθήσεις τα προϊόντα σου Etsy? 


 

Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου!

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στην ομάδα χειροτεχνών στο Facebook: Etsy shops Greece

Επικοινωνήστε μαζί μου με email: [email protected]

Επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6939832608

Βρείτε την σελίδα μου CraftGo στο Facebook

 


 

Τι είπαν χειροτέχνες και επιχειρήσεις χειροτεχνίας για τα εκπαιδευτικά μου σεμινάρια 

Κάναμε με τον Γιάννη το σεμινάριο Etsy Shop και προώθηση. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική καθώς είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου και άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα και χιούμορ. Διορθώσαμε μαζί όλα τα λάθη που είχαμε κάνει στο στήσιμο του Etsy Shop μας και μας έμαθε τη σωστή διαχείριση και διαφήμιση του καταστήματός μας. Αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής είναι η κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων μας, από 1 πώληση τον μήνα φτάσαμε, μέσα σε 4 εβδομάδες, στις 7. Και οι πωλήσεις θα συνεχίσουν να αυξάνονται μιας και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από μεριάς μας είναι αρκετές. Ευχαριστούμε πολύ δάσκαλε!!!

Ιουλία και Μαρία, Δημιουργοί πλεκτών τσαντών, Etsy shop Twocanhandmade

 


Συνιστώ ανεπιφύλακτα τα σεμινάρια του Γιάννη Δενδρινού. Θα μάθετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να δουλέψει το κατάστημά σας. Εγώ ήμουν άσχετη αλλά τα κατάφερα μια χαρά με την καθοδήγηση του Γιάννη που κατέχει άριστα το αντικείμενο. Θερμές ευχαριστίες δάσκαλε!

Στέλλα Σωμαράκη, αργυροχρυσοχόος, Etsy shop Stella Art Jewelery

 


Παρακολούθησα το 3ώρο δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο του Γιάννη Δενδρινού. Έχω να πω ότι μου άρεσε πολύ και ξεδιάλυνα πολλά πράγματα. Πραγματικά πιστεύω ότι βοηθάει και ότι δίνει όλες του τις γνώσεις, χωρίς να προσπαθεί να κρύψει πράγματα για να σε κάνει να αγοράσεις το σεμινάριο του όπως κάνουν πολλοί άλλοι σε δωρεάν σεμινάρια. Γιάννη, σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τις γνώσεις σου και αφιέρωσες 3 ώρες από το χρόνο σου χωρίς κανένα αντίτιμο!! Σίγουρα θα τα ξαναπούμε !!

Phylis Pavlanti

 


Πολύ ενδιαφέρον το σεμινάριο, και ο Γιάννης Δενδρινός μεταδοτικός, περιεκτικός και πολύ ευχάριστος. Επιτέλους κατανόησα πραγματικά τι σημαίνει SEO, ενώ μου έδωσε πολλή τροφή για σκέψη. Ευχαριστώ πολύ!

Εύη Αποστόλου

 


Όταν θέλησα να ανοίξω κατάστημα στο Etsy και μην έχοντας επαρκή γνώση για το αντικείμενο έψαξα στο διαδίκτυο και ανακάλυψα τον Γιάννη. Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ θετική. Αποφάσισα λοιπόν να τον εμπιστευτώ και να κάνω το σεμινάριο. Από τον Γιάννη έμαθα πράγματα που από μόνη μου δεν θα μπορούσα να μάθω ποτέ και άλλα που θα έπρεπε να χάσω απίστευτες ώρες και να κάνω πολλά λάθη μέχρι να τα μάθω. Το βασικότερα από όλα είναι ότι κατανόησα έως ενός σημείου τον τρόπο με τον οποίο “σκέφτεται” όχι μόνο το Etsy αλλά και γενικότερα οι μηχανές αναζήτησης. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτά τα σεμινάρια. Ο Γιάννης είναι ένας πολύ προσιτός και ευχάριστος άνθρωπος και ξέρω πλέον ότι θα έχω κάπου να απευθυνθώ όταν θα έχω οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα.

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ!!!!!

Χριστίνα Καβαλάρη, Δημιουργός vintage αντικειμένων, Etsy shop ChevalierCreations