fbpx

Σεμινάριο Κατασκευής Etsy Shop

Etsy shop | Αυγ 28 | 2024 | No Comment

Σεμινάριο Κατασκευής Etsy Shop

Το Σεμινάριο κατασκευής Etsy Shop πραγματοποιείται ατομικά & μόνο διαδικτυακά κατόπιν ραντεβού. Περιλαμβάνει το άνοιγμα του Etsy Shop και ότι διαδικασία απαιτείται με την καθοδήγηση ενός Etsy & eshop expert. Καθώς και εκμάθηση για το πως ανεβάζουμε προϊόντα και το σύνολο των λειτουργιών του Etsy Shop. Διαβάστε παρακάτω για όλες τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνει το Webinar.

Τι περιλαμβάνει η ύλη του Webinar “Σεμινάριο Κατασκευής Etsy Shop” ?

Άνοιγμα καταστήματος

Βήμα-βήμα καθοδήγηση για το άνοιγμα του Etsy shop με έναν ειδικό με αναλυτικές επεξηγήσεις για όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Διαχείριση Etsy Shop

  • Συγγραφή περιγραφής προϊόντων
  • Διαδικασία αναζήτησης Keywords
  • Εργαλεία εύρεσης Keywords
  • Επεξεργασία εικόνας
  • Διαχείριση οικονομικών δεδομένων
  • Διαχείριση φορολογικών
  • Διαχείριση αποστολών
  • Προώθηση & SEO
  • Κριτήρια Κατάταξης & SEO
  • Διαφημιστικά εργαλεία
  • Κοστολόγηση

Bonus Υλικό

Video 1,5 ώρας ” Τι χρειάζεται για την κατασκευής ενός e-shop”. Σε αυτό το βίντεο, περιγράφεται αναλυτικά όλη η διαδικασία προετοιμασίας για την κατασκευή ενός e-shop και όλες οι απαιτήσεις για την προώθηση του. (Web developper, SEO, Google Ads, Social Media Marketing, Αναλυτική Κοστολόγηση)

Παράλληλα θα πάρετε όλο το Webinar βιντεοσκοπημένο ώστε να μπορείτε να το ξανα παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε.

Απαιτήσεις

Για να ανοίξετε ένα Etsy Shop, είναι υποχρεωτικό να έχετε μια επιχείρηση με έδρα την Ελλάδα. Δεν μπορείτε να ανοίξετε Etsy Shop ως ιδιώτης. Δείτε τις οδηγίες στο Etsy . Σε κάθε περίπτωση συνεργαζόμαστε με φοροτεχνικό – λογιστή αν χρειάζεστε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά φορολογικά θέματα στο διαδίκτυο.

Σεμινάριο Κατασκευής Etsy Shop

Πόσο κοστίζει το Webinar ?

To webinar έχει διάρκεια 6 ώρες. Πραγματοποιείται σε 2 συνεδρίες των 3 ωρών, ατομικά, κατόπιν προγραμματισμού ώρας. Το κόστος ανέρχεται στα 220 ευρώ + ΦΠΑ

Δηλώστε συμμετοχή στο Webinar συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:


    Τρόποι πληρωμής

    Με τραπεζική Κατάθεση
    με αιτιoλογία το ονοματεπώνυμο καταθέτη

    ALPHA BANK
    GR45 0140 3600 3600 0200 2011 215 – ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    GR42 0171 6090 0066 0913 6656 011 – ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ
    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
    GR76 0110 1780 0000 1780 0966 958 – ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ

    Με IRIS Payments
    Με το ΑΦΜ: 047680723

    Μετά την πληρωμή, θα λάβετε την νόμιμη απόδειξη από την επιχείρηση Δενδρινός Ιωάννης – ΑΦΜ: 047680723 με έδρα Λευκών Ορέων 19 Χαλάνδρι

    Λίγα λόγια για τον εισηγητή

    Ο Γιάννης Δενδρινός είναι εικαστικός και digital marketer με εξειδίκευση στην προώθηση e-shop.

    Έχει παρακολουθήσει πολλές εκπαιδεύσεις σχετικά με το SEO και τα Google Ads, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής εκπαίδευσης SEO & Google Ads της Knowcrunch.

    Το 2015, ίδρυσε το everythinginart.com, ένα e-shop με είδη χειροτεχνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2017, ίδρυσε το craftgo.gr, μια επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων σε πλατφόρμες πωλήσεων και e-shop.

    Έχει σχεδιάσει μια εξιδεικευμένη εκπαίδευση προώθησης στο Etsy και την Google, την οποία έχουν παρακολουθήσει πάνω από 100 χειροτέχνες. Πρόσφατα, μέρος της ύλης αυτής της εκπαίδευσης παρουσιάστηκε σε ένα σεμινάριο για χειροτέχνες που διοργάνωσε το ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάντζερ Ελλάδος).

    Έχει συνεργαστεί με μικρές επιχειρήσεις, εφαρμόζοντας στρατηγικές SEO και εκστρατείες διαφημίσεων στα Google Ads.

    Αυτοδίδαχτος στην κατασκευαστική γλυπτική, έχει λάβει μέρος σε πάνω από 50 ομαδικές και ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα, προωθώντας τα έργα του στο διαδίκτυο από το 2001. [Etsy shop Artyianni]. Σπούδασε Τεχνικός Αυτοματισμών και Συντήρηση Έργων Τέχνης σε ΙΕΚ στην Ελλάδα.

    Σεμινάριο Φορολογικά στο Διαδίκτυο